Кариери

Благодарим ви за интереса към нашата компания!

Разгледайте свободните позиции по-долу. Дори да не откриете предложение, подходящо за вашия опит, квалификация или образование, може да ни изпратете кандидатурата си с необходимите документи.

Преди да ни изпратите кандидатурата си, моля, запознайте се с "Политиката за поверителност при подбор на кадри" в СТЕМО.

Очаквайте динамична и интересна работа във водеща компания в областта на информационните технологии, с отлична вътрешна организация, приятна работна среда, подходящо заплащане в зависимост от резултатите, пакет допълнителни социални придобивки, регулярни фирмени обучения, възможности за развитие и лична изява.

Необходими документи:

  • мотивационно писмо
  • автобиография
  • актуална снимка

Преди да ни изпратите кандидатурата си, моля, запознайте се с "Политиката за поверителност при подбор на кадри" в СТЕМО.

Донесете или изпратете документите на адреса на съответния офис, на e-mail jobs@stemo.bg или чрез формата за контакт към съответната позиция.

Кандидатите, към които проявим интерес, ще бъдат уведомени и поканени за разговор в срок до 7 работни дни от датата на подаване на документите. Поканените за разговор кандидати ще получат информация за действащите в компанията пакети със социални придобивки.

На кандидати, които в момента заемат сходни позиции, предлагаме атрактивно финансово съдействие за компенсиране на неудобствата, свързани с промяна на местоработата.

Ще се радваме да се присъедините към нашия отличен екип! Успех!

SAP ABAP Developer

Референтен номер SAP202

SAP Junior Developer

Референтен номер SAP203

Научавайте първи новини за компанията и информационните технологии! Запишете се за нашия бюлетин!