Новини

20.05.2016

СТЕМО отбеляза 25 години от основането си с празничен коктейл в резиденция Лозенец

СТЕМО предлага широко портфолио от ИТ продукти, решения и услуги, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своята ИТ инфраструктура. Професионалният опит и експертиза на специалистите от СТЕМО позволяват успешна реализация на комплексни проекти, обхващащи пълния жизнен цикъл на всяка информационна система - консултации, проучване, анализ, проектиране, планиране, внедряване, обучение, експлоатация, оптимизация, поддръжка и обновяване.

11.04.2016

СТЕМО внедри интегрирана система за планиране и управление на ресурсите в Walltopia

От началото на 2016 г. 112 от служителите на Walltopia работят продуктивно с интегрираната система за планиране и управление на ресурсите – SAP ERP. Над 180 проекта на компанията са изцяло обхванати чрез системата.

07.03.2016

СТЕМО включи SAP Hybris в портфолиото си от софтуерни продукти

SAP Hybris предоставя професионални средства за управление на данните за клиенти, контекстно-направлявани маркетингови инструменти и унифицирани търговски процеси за всички канали за продажби.

27.09.2016

NetApp All Flash FAS - производителност без компромиси

NetApp All Flash FAS системите ускоряват вашия бизнес без компромис с ефективността, надеждността и гъвкавостта на ИТ операциите.

17.08.2016

Архивирай лесно, възстановявай бързо!

Кои са предизвикателствата при защитата на виртуализирана среда?

Научавайте първи за нови промоции! Запишете се за нашия бюлетин!