NetApp All Flash FAS - производителност без компромиси

27.09.2016

Ключови ползи

  • Трансформирайте икономическите показатели на вашия център за данни чрез flash технологиите – намалете едновременно консумацията на енергия и необходимото пространство в сървърния шкаф до 11 пъти и редуцирайте с 67% разходите за поддръжка в сравнение с базираните на HDD центрове за данни;
  • Управлявайте данните чрез унифициран софтуер за едновременно SAN и NAS среди, от flash към диск и облак;
  • Провизирайте дисково пространство и осигурете данни в рамките на 10 минути;
  • Намалете необходимото SSD пространство между 5 и 10 пъти с inline технологиите за данни
  • Защитете вашите данни с най-добрия в своя клас комплект за интегрирана защита, включен в системата;
  • Мащабирайте без прекъсване на операциите до 24 контролера, 367 PB ефективен капацитет и 4 милиона IOPS;
  • Ускорете приложенията с до 12 пъти повече IOPS и 20 пъти по-бърз отговор чрез NetApp® ONTAP® FlashEssentials;
  • Вземете flash на цената на стандартен диск с NetApp All Flash FAS системите.


Предизвикателството

Бизнесът се стреми към по-бързо представяне на пазара на нови продукти и услуги, към по-висока удовлетвореност на клиентите, затова е необходимо да подобрява скоростта и качеството на ключовите си бизнес операции. IT лидерите разпознават ползите от All Flash масивите, които осигуряват постоянна производителност и ниска латентност на критичните приложения. Тъй като все повече критични системи и приложения се преместват върху All Flash масиви, то все по-важно е тези решения да осигуряват функционалности, притежавани от дисковите масиви от висок клас - за работа в хетерогенна среда, защита на информацията, възможности за управление на данните, мониторинг и др. В действителност, много от предлаганите на пазара All Flash решения не притежават добри средства за ефективно управление и защита на данните, трудно се надграждат и интегрират с приложенията.

 

Решението

NetApp All Flash FAS (AFF) системите са предназначени да отговорят на корпоративните изисквания за висока производителност, изключителна гъвкавост и най-доброто в своя клас управление на данните. Изградени върху ONTAP софтуер за управление на данни, All Flash FAS системите ускоряват вашия бизнес без компромис с ефективността, надеждността и гъвкавостта на ИТ операциите. Като дискови масиви от висок клас, те повишават бързодействието, управляват и защитават критичните за вашия бизнес данни, сега и в бъдеще, позволявайки лесен и безпроблемен преход към flash технологиите във вашия център за данни.

 

Увеличете скоростта на бизнес процесите

Изградена върху flash-оптимизирана NetApp WAFL® (Write Anywhere File Layout) архитектура, ONTAP FlashEssentials позволява постоянна субмилисекундна латентност и до 4 милиона IOPS.

Системата All Flash FAS доставя от 4 до 12 пъти по-високи IOPS и 20 пъти по-бърз достъп за бази данни в сравнение с традиционните системи за HDD дискове.
All Flash FAS системите подобряват продуктивността и по този начин повишават удовлетвореността на клиентите, като създават нови бизнес възможности, благодарение на своята изключително висока скорост.

 

Опростете ИТ операциите и променете икономиката на вашия център за данни

В сравнение с традиционните HDD системи, с All Flash FAS можете да намалите консумацията на енергия и пространство в шкафа с до 11 пъти и да ограничите разходите за поддръжка с до 1/3 чрез елиминиране на настройките на производителността.

Можете да придобиете Flash на цената на HDD благодарение на NetApp технологиите за намаляване на обема на данните, подобрени с нова inline компактност.
Като водещ All Flash сторидж, който поддържа както синхронна, така и асинхронна репликация, All Flash FAS може да отговори на всички ваши нужди за архивиране и възстановяване с пълен комплект за интегрирана защита на данните.

 

Защитете бъдещето на вашата инвестиция с максимална гъвкавост на внедряването

Системата All Flash FAS е готова за технологиите „data fabric“. Можете да премествате данни между различни нива на производителност и видове носители в локалния център за данни или в облака.
All Flash FAS предлага най-широката екосистема от приложения за интеграция на VDI, бази данни и сървърна виртуализация.

Елиминирайки силозите, вие можете без прекъсване да интегрирате flash във вашата инфраструктура и да растете, когато вашият бизнес го изисква.

 

All Flash производителност усилена с ONTAP FlashEssentials:

Софтуерът FlashEssentials е това, което стои зад производителността и ефективността на All Flash FAS. Той включва flash иновации и технологии за оптимизация в операционната система ONTAP. С най-новата версия ONTAP 9 производителността може да бъде допълнително увеличена с до 60%. ONTAP е добре известен като водещ софтуер за управление на данни в индустрията, но това, което не е широко известно е, че с неговата WAFL система е естествено проектирана за flash медиа. FlashEssentials обхваща технологии, които оптимизират flash производителността и издръжливостта на дисковете.

All Flash FAS се доставя с пълния набор от софтуерни функционалности на NetApp за интегрирана защита на данните NetApp Integrated Data Protection. Получавате функционалности и възможности, като: NetApp Snapshot® копия, клониране, кодиране, синхронна и асинхронна репликация за архивиране и резервно възстановяване, и др.

All Flash FAS системите са проектирани въз основа на иновативни технологии за inline намаляване на обема на данните, включително: inline адаптивна компресия, inline дедупликация и нововъведената inline функционалност за осигуряване компактност на данните, обявена в последната версия на ONTAP 9. Тези технологии осигуряват спестяване на място от 5 до 10 пъти в зависимост от конкретното приложение. Когато тези възможности са комбинирани с традиционно пространствено-ефективните технологии на NetApp, като SnapShot и FlexClone, коефициентът на намаляване на обема на данните на база реални инсталации се отчита в съотношение 933:1.Характеристики, включени в софтуера ONTAP на системите NetApp AFF

Ефективност: NetApp FlexVol®, дедупликация, компресия, тънко провизиране (thin provisioning)
Достъпност: NetApp MetroCluster и многомаршрутни I/O
Защита на данните: NetApp RAID DP® и Snapshot технология
Производителност: Storage QoS
Управление: OnCommand Workflow Automation, System Manager, Performance Manager и Unified Manager

 


 

За допълнителна информация

СТЕМО ООД - София
бул. Черни връх 51Б
тел.: 02 816 2300

Последни новини

10.11.2022

СТЕМО е генералeн спонсор на форума SAP Winning Tomorrow

СТЕМО представи проекта за внедряване на SAP S/4HANA в Топлофикация София на форума SAP Winning Tomorrow.

19.10.2022

СТЕМО участва в XI Международна научно-техническа конференция ИНОВАЦИИ В ГОРСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И ИНЖЕНЕРНИЯ ДИЗАЙН INNO 2022

В началото на октомври 2022 в Боровец се проведе XI Международна научно-техническа конференция ИНОВАЦИИ В ГОРСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И ИНЖЕНЕРНИЯ ДИЗАЙН INNO 2022, с основен организатор Лесотехнически Университет – София, в която участва СТЕМО.

14.09.2022

Нови възможности за хибридна работа: бърза, гъвкава, ориентирана към бъдещето мрежа

В корпоративния кампус или далече извън него, новите иновации на Cisco дават тласък на новата вълна от продуктивност.

Научавайте първи новини за компанията и информационните технологии! Запишете се за нашия бюлетин!