NetApp All Flash FAS - производителност без компромиси

27.09.2016

Ключови ползи

  • Трансформирайте икономическите показатели на вашия център за данни чрез flash технологиите – намалете едновременно консумацията на енергия и необходимото пространство в сървърния шкаф до 11 пъти и редуцирайте с 67% разходите за поддръжка в сравнение с базираните на HDD центрове за данни;
  • Управлявайте данните чрез унифициран софтуер за едновременно SAN и NAS среди, от flash към диск и облак;
  • Провизирайте дисково пространство и осигурете данни в рамките на 10 минути;
  • Намалете необходимото SSD пространство между 5 и 10 пъти с inline технологиите за данни
  • Защитете вашите данни с най-добрия в своя клас комплект за интегрирана защита, включен в системата;
  • Мащабирайте без прекъсване на операциите до 24 контролера, 367 PB ефективен капацитет и 4 милиона IOPS;
  • Ускорете приложенията с до 12 пъти повече IOPS и 20 пъти по-бърз отговор чрез NetApp® ONTAP® FlashEssentials;
  • Вземете flash на цената на стандартен диск с NetApp All Flash FAS системите.


Предизвикателството

Бизнесът се стреми към по-бързо представяне на пазара на нови продукти и услуги, към по-висока удовлетвореност на клиентите, затова е необходимо да подобрява скоростта и качеството на ключовите си бизнес операции. IT лидерите разпознават ползите от All Flash масивите, които осигуряват постоянна производителност и ниска латентност на критичните приложения. Тъй като все повече критични системи и приложения се преместват върху All Flash масиви, то все по-важно е тези решения да осигуряват функционалности, притежавани от дисковите масиви от висок клас - за работа в хетерогенна среда, защита на информацията, възможности за управление на данните, мониторинг и др. В действителност, много от предлаганите на пазара All Flash решения не притежават добри средства за ефективно управление и защита на данните, трудно се надграждат и интегрират с приложенията.

 

Решението

NetApp All Flash FAS (AFF) системите са предназначени да отговорят на корпоративните изисквания за висока производителност, изключителна гъвкавост и най-доброто в своя клас управление на данните. Изградени върху ONTAP софтуер за управление на данни, All Flash FAS системите ускоряват вашия бизнес без компромис с ефективността, надеждността и гъвкавостта на ИТ операциите. Като дискови масиви от висок клас, те повишават бързодействието, управляват и защитават критичните за вашия бизнес данни, сега и в бъдеще, позволявайки лесен и безпроблемен преход към flash технологиите във вашия център за данни.

 

Увеличете скоростта на бизнес процесите

Изградена върху flash-оптимизирана NetApp WAFL® (Write Anywhere File Layout) архитектура, ONTAP FlashEssentials позволява постоянна субмилисекундна латентност и до 4 милиона IOPS.

Системата All Flash FAS доставя от 4 до 12 пъти по-високи IOPS и 20 пъти по-бърз достъп за бази данни в сравнение с традиционните системи за HDD дискове.
All Flash FAS системите подобряват продуктивността и по този начин повишават удовлетвореността на клиентите, като създават нови бизнес възможности, благодарение на своята изключително висока скорост.

 

Опростете ИТ операциите и променете икономиката на вашия център за данни

В сравнение с традиционните HDD системи, с All Flash FAS можете да намалите консумацията на енергия и пространство в шкафа с до 11 пъти и да ограничите разходите за поддръжка с до 1/3 чрез елиминиране на настройките на производителността.

Можете да придобиете Flash на цената на HDD благодарение на NetApp технологиите за намаляване на обема на данните, подобрени с нова inline компактност.
Като водещ All Flash сторидж, който поддържа както синхронна, така и асинхронна репликация, All Flash FAS може да отговори на всички ваши нужди за архивиране и възстановяване с пълен комплект за интегрирана защита на данните.

 

Защитете бъдещето на вашата инвестиция с максимална гъвкавост на внедряването

Системата All Flash FAS е готова за технологиите „data fabric“. Можете да премествате данни между различни нива на производителност и видове носители в локалния център за данни или в облака.
All Flash FAS предлага най-широката екосистема от приложения за интеграция на VDI, бази данни и сървърна виртуализация.

Елиминирайки силозите, вие можете без прекъсване да интегрирате flash във вашата инфраструктура и да растете, когато вашият бизнес го изисква.

 

All Flash производителност усилена с ONTAP FlashEssentials:

Софтуерът FlashEssentials е това, което стои зад производителността и ефективността на All Flash FAS. Той включва flash иновации и технологии за оптимизация в операционната система ONTAP. С най-новата версия ONTAP 9 производителността може да бъде допълнително увеличена с до 60%. ONTAP е добре известен като водещ софтуер за управление на данни в индустрията, но това, което не е широко известно е, че с неговата WAFL система е естествено проектирана за flash медиа. FlashEssentials обхваща технологии, които оптимизират flash производителността и издръжливостта на дисковете.

All Flash FAS се доставя с пълния набор от софтуерни функционалности на NetApp за интегрирана защита на данните NetApp Integrated Data Protection. Получавате функционалности и възможности, като: NetApp Snapshot® копия, клониране, кодиране, синхронна и асинхронна репликация за архивиране и резервно възстановяване, и др.

All Flash FAS системите са проектирани въз основа на иновативни технологии за inline намаляване на обема на данните, включително: inline адаптивна компресия, inline дедупликация и нововъведената inline функционалност за осигуряване компактност на данните, обявена в последната версия на ONTAP 9. Тези технологии осигуряват спестяване на място от 5 до 10 пъти в зависимост от конкретното приложение. Когато тези възможности са комбинирани с традиционно пространствено-ефективните технологии на NetApp, като SnapShot и FlexClone, коефициентът на намаляване на обема на данните на база реални инсталации се отчита в съотношение 933:1.Характеристики, включени в софтуера ONTAP на системите NetApp AFF

Ефективност: NetApp FlexVol®, дедупликация, компресия, тънко провизиране (thin provisioning)
Достъпност: NetApp MetroCluster и многомаршрутни I/O
Защита на данните: NetApp RAID DP® и Snapshot технология
Производителност: Storage QoS
Управление: OnCommand Workflow Automation, System Manager, Performance Manager и Unified Manager

 


 

За допълнителна информация

СТЕМО ООД - София
бул. Черни връх 51Б
тел.: 02 816 2300

Последни новини

20.03.2023

СТЕМО с нов офис в Стара Загора

СТЕМО има нов офис в Стара Загора

22.02.2023

ИАМА приключи проект за изграждане на национална инфраструктура за морско наблюдение

ИАМА изгради национална инфраструктура за интегрирано морско наблюдение, базирано на Общата среда за обмен на информация (CISE)

10.11.2022

СТЕМО е генералeн спонсор на форума SAP Winning Tomorrow

СТЕМО представи проекта за внедряване на SAP S/4HANA в Топлофикация София на форума SAP Winning Tomorrow.

Научавайте първи новини за компанията и информационните технологии! Запишете се за нашия бюлетин!