раСТЕМ заеднО!

12.04.2021

раСТЕМ заеднО!

За 30 години компанията, в която имаме привилегията, честта и отговорността да работим, се превърна от малка софтуерна фирма в национален лидер в областта на информационните и комуникационните технологии.

Ние прокарваме пътя. Работим дръзновено, упорито и професионално, за да сме полезни на клиентите, хората в компанията и обществото, като предоставяме висококачествени продукти и услуги в областта на информационните технологии. 

Като организация, постигнала лидерски позиции в своята област и висок обществен престиж, считаме за наш дълг да подчиняваме всяко свое действие на тази мисия, да пазим и развиваме постигнатото.

Нашата ценностна система обхваща КлиентитеХората в компаниятаПартньоритеПродуктите и услугитеИнформационните технологииОколната средаОбществото и всички важни фактори, определящи възможностите на компанията да се възобновява и развива:

Ние сме отговорни граждани, за които природата има значение. През 2021 по случай годишнината на СТЕМО организирахме залесителна кампания под надслов РАСТЕМ ЗАЕДНО! и поехме ангажимент на различни места в България да залесим 30 декара с нови горски насаждения. Вярваме, че информационните технологии могат да спомогнат за изграждане на устойчива човешка общност, която е способна да се възобновява, като пази и подобрява околната среда.

В СТЕМО всички сме приятели! 2021 е годината, през която по различни поводи ще отбелязваме юбилейната годишнина. Споделете нашето приповдигнато настроение и нека още дълги години да следваме мечтите си в една от най-солидните компании, в една от най-динамичните области на съвремието и бъдещето, в която ние имаме удоволствието да работим и да

РАСТЕМ ЗАЕДНО! 

Сподели

Последни новини

10.11.2022

СТЕМО е генералeн спонсор на форума SAP Winning Tomorrow

СТЕМО представи проекта за внедряване на SAP S/4HANA в Топлофикация София на форума SAP Winning Tomorrow.

19.10.2022

СТЕМО участва в XI Международна научно-техническа конференция ИНОВАЦИИ В ГОРСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И ИНЖЕНЕРНИЯ ДИЗАЙН INNO 2022

В началото на октомври 2022 в Боровец се проведе XI Международна научно-техническа конференция ИНОВАЦИИ В ГОРСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И ИНЖЕНЕРНИЯ ДИЗАЙН INNO 2022, с основен организатор Лесотехнически Университет – София, в която участва СТЕМО.

14.09.2022

Нови възможности за хибридна работа: бърза, гъвкава, ориентирана към бъдещето мрежа

В корпоративния кампус или далече извън него, новите иновации на Cisco дават тласък на новата вълна от продуктивност.

Научавайте първи новини за компанията и информационните технологии! Запишете се за нашия бюлетин!