раСТЕМ заеднО!

12.04.2021

раСТЕМ заеднО!

За 30 години компанията, в която имаме привилегията, честта и отговорността да работим, се превърна от малка софтуерна фирма в национален лидер в областта на информационните и комуникационните технологии.

Ние прокарваме пътя. Работим дръзновено, упорито и професионално, за да сме полезни на клиентите, хората в компанията и обществото, като предоставяме висококачествени продукти и услуги в областта на информационните технологии. 

Като организация, постигнала лидерски позиции в своята област и висок обществен престиж, считаме за наш дълг да подчиняваме всяко свое действие на тази мисия, да пазим и развиваме постигнатото.

Нашата ценностна система обхваща КлиентитеХората в компаниятаПартньоритеПродуктите и услугитеИнформационните технологииОколната средаОбществото и всички важни фактори, определящи възможностите на компанията да се възобновява и развива:

Ние сме отговорни граждани, за които природата има значение. През 2021 по случай годишнината на СТЕМО организирахме залесителна кампания под надслов РАСТЕМ ЗАЕДНО! и поехме ангажимент на различни места в България да залесим 30 декара с нови горски насаждения. Вярваме, че информационните технологии могат да спомогнат за изграждане на устойчива човешка общност, която е способна да се възобновява, като пази и подобрява околната среда.

В СТЕМО всички сме приятели! 2021 е годината, през която по различни поводи ще отбелязваме юбилейната годишнина. Споделете нашето приповдигнато настроение и нека още дълги години да следваме мечтите си в една от най-солидните компании, в една от най-динамичните области на съвремието и бъдещето, в която ние имаме удоволствието да работим и да

РАСТЕМ ЗАЕДНО! 

Сподели

Последни новини

20.03.2023

СТЕМО с нов офис в Стара Загора

СТЕМО има нов офис в Стара Загора

22.02.2023

ИАМА приключи проект за изграждане на национална инфраструктура за морско наблюдение

ИАМА изгради национална инфраструктура за интегрирано морско наблюдение, базирано на Общата среда за обмен на информация (CISE)

10.11.2022

СТЕМО е генералeн спонсор на форума SAP Winning Tomorrow

СТЕМО представи проекта за внедряване на SAP S/4HANA в Топлофикация София на форума SAP Winning Tomorrow.

Научавайте първи новини за компанията и информационните технологии! Запишете се за нашия бюлетин!