СТЕМО подписа договор за внедряване на решение SAP S/4HANA с МАКСКОМ ЕООД

16.03.2022

СТЕМО подписа договор за внедряване на решение SAP S/4HANA с МАКСКОМ ЕООД.

Проектът покрива всички бизнес процеси в компанията, като към основните функционални области на системата е добавено решението SAP Production Planning and Detailеd Scheduling. МАКСКОМ ЕООД е иновативна компания, възприела процесно ориентирания подход за управление на своите бизнес процеси. В отговор на изискванията на клиента ще бъде внедрено SAP Situation Handling решение, което е нов продукт на SAP S/4HANA и за първи път ще бъде реализирано в България от екипа на СТЕМО.

МАКСКОМ ЕООД е един от най-големите производители на велосипеди в Източна Европа. Създадена през 1996 година, компанията непрекъснато развива и разширява своя бизнес. През 2001 година осъществява първия износ на велосипеди собствено производство за страните от ЕС, а от тогава над 95% от цялата продукция на дружеството намира своята реализация именно на тези пазари.

Днес МАКСКОМ ЕООД е част от холдинга MAXEUROPE, с производствено-складова база, разположена на 65 000кв.м., от които 50 000 кв. м. застроена площ и капацитет за производство от над 400 000 електрически велосипеда и 50 000 класически велосипеда годишно.

СТЕМО е дългогодишен ЗЛАТЕН партньор на SAP в България и има много успешно внедрени SAP проекти и решения в производствени, търговски и ютилити компании.

Сподели

Последни новини

20.03.2023

СТЕМО с нов офис в Стара Загора

СТЕМО има нов офис в Стара Загора

22.02.2023

ИАМА приключи проект за изграждане на национална инфраструктура за морско наблюдение

ИАМА изгради национална инфраструктура за интегрирано морско наблюдение, базирано на Общата среда за обмен на информация (CISE)

10.11.2022

СТЕМО е генералeн спонсор на форума SAP Winning Tomorrow

СТЕМО представи проекта за внедряване на SAP S/4HANA в Топлофикация София на форума SAP Winning Tomorrow.

Научавайте първи новини за компанията и информационните технологии! Запишете се за нашия бюлетин!