СТЕМО затвърди статуса си на GOLD партньор на SAP

09.01.2020

СТЕМО покри всички изисквания и затвърди статута си на Gold Partner на SAP с фокус върху Cloud Open Solutions, Database and Data Management, Mobile Solutions, SAP Analytics, SAP Commerce, SAP HANA, SAP S/4HANA и поддръжка.

СТЕМО разполага с професионален екип от специалисти, който осигурява стратегически консултации и помага на клиентите ни бързо и лесно да внедрят SAP решения. Дългогодишният ни опит в областта на бизнес консултирането позволява да се обхванат всички етапи от жизнения цикъл на информационните системи, да се мотивират и ангажират групите в организацията, отговорни за процеса на интегриране - важно условие за успешната и ефективна реализация на завършени решения за управление на бизнеса.

Партньорският статус на Стемо като Gold Partner на SAP позволява на компанията да осигури на клиентите си още по-качествено консултиране и обслужване при оптимизиране на бизнес процесите в компаниите.

Сподели

Последни новини

27.03.2020

Безплатни решения от Cisco за отдалечена работа във връзка с COVID-19

Предложения от Cisco в помощ на бизнеса във връзка с COVID-19. Подкрепа за клиентите и техния бизнес с улеснения за отдалечена работа.

16.03.2020

СТЕМО ООД е одобрен доставчик на услуги за МСП

СТЕМО е одобрен доставчик на услуги по ваучернате програма за предоставяне на ИКТ услуги на МСП на ИАНМСП

04.02.2020

Представители на СТЕМО участваха в събитието Cisco Live 2020 в Барселона

Представители на СТЕМО участваха в събитието Cisco Live 2020 в Барселона

Научавайте първи новини за компанията и информационните технологии! Запишете се за нашия бюлетин!