Услуги

Промените в бизнеса, разширения, консолидации, придобивания, финансовите проблеми дори, са част от нашето ежедневие. Информационните технологии са в центъра на промените и се нуждаят от решения, които да управляват тези преходи бързо и безпроблемно. Ние ви предлагаме услуги, които ви помагат да създавате ефективно взаимодействие между хора, процеси и технологии, за да можете да се фокусирате върху вашия иновационен бизнес.

Нашите услуги включват задълбочена експертиза, дългогодишен опит и доказан професионализъм на водеща ИТ компания, на територията на цялата страна и извън нея. Независимо дали сте индустриален лидер, бизнес, който се развива или сега стартира, ние ще ви помогнем да се включите в динамиката на технологичната трансформация, която определя нашето съвремие, за да можете да продължите напред.

SAP ERP и бизнес услуги

Адаптирайте динамично вашата организация към изискванията на клиентите и условията на пазара

Софтуерни услуги

Интеграция на водещи световни софтуерни технологии и производство на софтуер по поръчка

Консултантски услуги

Възползвайте се от нашата експертиза за проектиране, внедряване, оптимизиране, управление и поддръжка на вашата облачна, мобилна, Big Data трансформация.

Технологични услуги

Проектираме, изграждаме и управляваме всички фундаментални ИТ системи, върху които се гради съвременния бизнес.

Облачни услуги, аутсорсинг и управляеми услуги

Изнесени услуги, които ви позволяват да се фокусирате върху приоритетите на вашия бизнес към ръст и иновации.

Системна интеграция

Изграждане на високо-ефективна гъвкава инфраструктура, отговаряща на нуждите на клиентите, готова за надграждане, адаптивна и стимулираща иновациите

Обучение и сертификация

Познанията и уменията, които са ви необходими за вашето професионално развитие и успешна реализация в съвременната технологична икономика

Поддръжка

Гъвкави сервизни услуги, които ви позволяват да използвате пълноценно и развивате вашата ИТ инфраструктура.

Научавайте първи за нови промоции! Запишете се за нашия бюлетин!