В облака

Бързо доставяте ИТ услуги, отговаряте на променящите се условия за бизнес и използвате приложенията, които ви отличават на пазара, чрез нашето портфолио от облачни продукти, услуги и решения от корпоративен-клас, предоставящи най-високи нива на сигурност, скалируемост и производителност.

Облачните решения, които предлагаме, осигуряват простота, сигурност, управляемост и скорост за вашите частни, хибридни и управлявани облаци.

 

Отворен

Премествате, интегрирате и доставяте приложения в множество среди - публични, частни и хибридни. Ние вярваме в отворените стандарти, API-базираните структури и софтуера с отворен код, включително OpenStack и Cloud Foundry, затова можете да избирате от широка глобална екосистема от хардуер, софтуер и услуги за вашите облачни компютърни нужди.

 

Гъвкав

Разполагане на облак-базирана ИТ услуги и приложения в минути. Това разрушителното нов продукт или услуга? Стартирайте го. Това намаляване на разходите на бизнес процесите? тя Разточете. DevOps изпълнение? Направи го. Добави капацитет. Намаляване на капацитета. Няма нищо ви задържа.

 

Сигурен

HPE Helion продукти и облак технологични решения осигуряват вградената видимост, контрол и управление, което трябва за една сигурна, съвместим хибридна среда. Нашите възможности от световна класа на сигурността и съответствието мащабират с вашите бизнес нужди.

Научавайте първи за нови промоции! Запишете се за нашия бюлетин!