Why virtualize storage is suitable for your business

23.06.2016

С огромното богатство от информация, достъпна през Интернет трафика, данните за продажби, социалните мрежи и други неструктурирани източници, можете да изградите богата информационна среда, от която да черпите ценни практични идеи за вашия бизнес. Тези идеи могат да ви помогнат да изградите по-близки отношения с клиентите, като ви направят по-атрактивен доставчик за тях. Но, за да извлечете истинска аналитична информация от тези данни, се нуждаете от подходящи средства, които да ви помогнат да отделите и съхраните, а също да сортирате и обработите морето от привидно несвързаните битове и байтове.

Решенията за бизнес анализ (Business Intelligence - BI) могат да ви помогнат да използвате в максимална степен тази информация. Сега има все повече възможности за избор на BI с мащаби и цени, подходящи и за по-малки организации. Но все още съществуват предизвикателства. Една от най-големите задачи за решаване е овладяването на получения ръст, предизвикан от използването на тези приложения.

Опитайте се да придържате към възможно най-опростен модел, като същевременно се подготвяйте за мащабиране на бизнеса.

Дори и да сте наясно, че анализът на бизнес данните е важна първа стъпка за задвижване ръста на вашия бизнес, не е възможно да се предположи точно колко бърз, или колко голям ще е той. При допитване, направено от ActualTech Media до 578 малки и средни компании се оказва, че най-голямото предизвикателство пред МСП днес се концентрира върху необходимостта от мащабиране на мястото за съхранение на растящата ИТ среда. Така, че простотата и възможността за мащабиране наистина трябва да бъдат едни от вашите най-важни критерии. Виртуалзираният сторидж може да помогне да се отговори на тези изисквания чрез възможностите за мигриране и мащабиране на данните без да се нарушава целостта им. 

Намалени разходи, подобрен достъп до данните, повишени възможности за разширение.

Сторидж виртуализацията ви позволява да комбинирате физическите ресурси за съхранение така, че обемите данни да бъдат споделяни ценово по-ефективно. Тя намалява цената на съхранение и прави по-лесно управлението на хранилищата, необходими за анализ на данните. Също така, ви осигурява ефективна репликация на данните от гледна точка на необходимото пространство, което може да ви помогне да подобрите достъпността на данните.

Виртуализацията гарантира, че вашата платформа може да се разширява до необходимите мащаби за обработка на големи обеми и различни по вид данни, които ще се включат при анализа. Преди да започнете анализа, може не винаги да ви е известно какъв ще е обемът на данните. Тази несигурност прави необходимостта от виртуализация дори още по-голяма, като ви осигурява среда с възможност и капацитет да посреща неочаквани нужди от обработка на много големи масиви данни.

Започнете от просто решение и бъдете сигурни, че то винаги е правилно оразмерено

С решенията за съхранение HPE StoreVirtual получавате нужната гъвкавост за растеж с необходимия ви темп. Може да започнете само със софтуерно решение, което е безплатно*, лесно за използване и готово за употреба. После можете да надстроите на място към повече мощност и капацитет. С нарастване на нуждите, може да добавите удобно и лесно за използване устройство StoreVirtual, което се включва в средата безпроблемно, с минимални прекъсвания на вашия бизнес.

Когато вашият бизнес нарасне значително, хипер-конвергираните решения, като новото HC 380 на HPE, могат да ви спестят време и да помогнат за повишаване на производителността. С вградените аналитични средства и инструменти, които използват предимствата на виртуализацията, ще имате възможност да разширявате капацитета си в рамките на само няколко клика и минути. Решението позволява да избегнете наличието на неинтегрирани данни и да намалите сложността, като осигурите мобилност на данните през различните системи и сайтове при поддържане на висока степен на достъпност и надеждност.

HPE Just Right IT

Виртуализацията наистина може да помогне на вашия бизнес да работи по-ефективно, да намали разходите и да расте безпроблемно. Фамилията продукти и решения HPE Just Right IT са създадени за нуждите на по-малки компании. Те са фокусирани върху осигуряването на възможност да стартирате от малко и просто решение, като ви позволява да растете според нуждите.

Възползвайте се максимално от вашите BI приложения с HPE Just Right IT, като използвате виртуално съхранение на данни в помощ на вашите решения за бизнес анализ.

 

Share

Latest News

13.09.2017

STEMO - Platinum sponsor of the annual event organized by SAP - BIG IDEAS 2017 re-think 4.0

On September 12, 2017, The Residence Club Sofia hosted the annual event organized by SAP SE, part of the SAP Forum - BIG IDEAS 2017 re-think 4.0

21.08.2017

Herti AD develops its SAP ERP system with a new mobile application

Mr. Zahari Zahariev, CEO of HERTI AD, tells about the SAP ERP system development in the company

23.05.2017

First of the kind real-time Monitoring and Information System for Black Sea presented Bulgarian Ports Infrastructure Company

Bulgarian Ports Infrastructure Company (BPI Co.) presented the first of its kind Real-Time Monitoring and Information System for the Black Sea.

Learn first news and promotions! Sign up for our newsletter!